Minőségpolitika

Az eGov Consulting Ltd. 2009 novemberétől az ISO 9001:2009 szabvány szerint működteti és szabályozza üzletviteli tanácsadási folyamatait. Minőségirányítási kézikönyvünket folyamatosan aktualizáljuk a változó megrendelői igények és piaci trendek függvényében. Cégünket a Certunion Hungary Tanúsító Kft. tanúsította.
Az ISO minőségirányítási rendszere garancia a folyamatos magas szakmai színvonalú és megbízható szolgáltatásra. Hatékony működtetése alapfeltétele annak, hogy megőrizzük piaci pozíciónkat, illetve tovább növeljük részesedésünket ebben a dinamikusan fejlődő szegmensben.

 

 

Megnézem a tanúsítványt

 

 

A minőség legfontosabb fokmérője számunkra megrendelőink, ügyfeleink, üzleti partnereink elégedettsége. A színvonalas és eredményes működés érdekében rugalmas, gyors és udvarias kommunikációra törekszünk, valamint korszerű technológiai és elektronikus megoldásokat alkalmazunk.
 
Tevékenységünk minden mozzanatában kifejezésre juttatjuk a minőséget. Elkötelezettek vagyunk a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt. Szeretnénk mindig egyre jobbak lenni – A fejlődés nálunk valódi prioritás.
 
A környezeti fenntarthatósági szempontoknak megfelelően igyekszünk racionalizálni a véges erőforrások felhasználását. A papír alapú dokumentációt a minimális szintre szorítva, ugyanakkor magas minőségben állítjuk elő tevékenységünk fizikailag megragadható produktumait.
 
Szakképzett humánerőforrás-bázisunk nem csak működteti minőségbiztosítási rendszerünket, de elkötelezett is iránta. Célunk, hogy erőforrásaink és eszközeink optimális kombinálásával minőségi eredményeket produkáljunk, és vevőink, ügyfeleink minden esetben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.
 

E-mail cím: info [kukac] egov [pont] hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes [kukac] egov [pont] hu
Tel.: +36 20 411 1668
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 8., Félemelet 1.

Az eGov Kft. egy magáncég, az elektronikus kormányzati rendszer működésével kapcsolatos problémáikkal kérjük, hogy az illetékes közigazgatási szervezetek szakembereit keressék.

eGov Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Számlázási és postázási cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 8., Félemelet 1.
Ügyvezető: Kleinheincz Gábor
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-707490
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék
Adószám: 12870491-2-41
Közösségi adószám: HU12870491