Minőségpolitika

Az eGov Consulting Ltd. 2009 novemberétől az ISO 9001:2009 szabvány szerint működteti és szabályozza üzletviteli tanácsadási folyamatait. Minőségirányítási kézikönyvünket folyamatosan aktualizáljuk a változó megrendelői igények és piaci trendek függvényében. Cégünket a Certunion Hungary Tanúsító Kft. tanúsította.
Az ISO minőségirányítási rendszere garancia a folyamatos magas szakmai színvonalú és megbízható szolgáltatásra. Hatékony működtetése alapfeltétele annak, hogy megőrizzük piaci pozíciónkat, illetve tovább növeljük részesedésünket ebben a dinamikusan fejlődő szegmensben.

 

 

Megnézem a tanúsítványt

 

 

A minőség legfontosabb fokmérője számunkra megrendelőink, ügyfeleink, üzleti partnereink elégedettsége. A színvonalas és eredményes működés érdekében rugalmas, gyors és udvarias kommunikációra törekszünk, valamint korszerű technológiai és elektronikus megoldásokat alkalmazunk.
 
Tevékenységünk minden mozzanatában kifejezésre juttatjuk a minőséget. Elkötelezettek vagyunk a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt. Szeretnénk mindig egyre jobbak lenni – A fejlődés nálunk valódi prioritás.
 
A környezeti fenntarthatósági szempontoknak megfelelően igyekszünk racionalizálni a véges erőforrások felhasználását. A papír alapú dokumentációt a minimális szintre szorítva, ugyanakkor magas minőségben állítjuk elő tevékenységünk fizikailag megragadható produktumait.
 
Szakképzett humánerőforrás-bázisunk nem csak működteti minőségbiztosítási rendszerünket, de elkötelezett is iránta. Célunk, hogy erőforrásaink és eszközeink optimális kombinálásával minőségi eredményeket produkáljunk, és vevőink, ügyfeleink minden esetben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.
 

E-mail cím: info [kukac] egov [pont] hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes [kukac] egov [pont] hu
Tel.: +36 20 411 1668
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 8., Félemelet 1.

eGov Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Számlázási és postázási cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 8., Félemelet 1.
Ügyvezető: Kleinheincz Gábor
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-707490
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék
Adószám: 12870491-2-41
Közösségi adószám: HU12870491