Jogi nyilatkozat

Jognyilatkozat és Használati feltételek
 

Az eGov Tanácsadó Kft. weboldaldalának megnyitásával Ön tudomásul veszi és elfogadja az alábbi nyilatkozatban foglaltakat. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne böngésszen az oldalon.

A honlap elérhetősége

Az eGov Tanácsadó Kft., valamint az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a www.egov.hu címen elérhető honlap megszakítás nélküli rendelkezésre állásáért. Ezenfelül az eGov Tanácsadó Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a honlap üzemeltetését, illetve rendelkezésre bocsátását mindenkor és minden további nélkül, teljesen vagy részlegesen leállítsa, illetve korlátozza.

Tartalom

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma az eGov Tanácsadó Kft. szellemi tulajdona. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak és naprakészek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért, sem az itt közölt adatok helyességéért. Az oldalon szereplő tartalom nem a szerkesztők személyes véleményét hivatott tükrözni. Az eGov Tanácsadó Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalon található tartalmat előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, kiegészítse. Az idegen nyelvű tartalom minden esetben a magyar nyelvű verzió szöveghű változata.

Bár az eGov Tanácsadó Kft. mindent megtesz azért, hogy honlapja oldalai vírusmentesek legyenek, nem szavatolható vagy garantálható azok vírusmentessége. A honlap használata előtt, illetve alatt az Olvasó felelőssége, hogy megtegye a megfelelő biztonsági óvintézkedéseket számítógépe védelmének érdekében. Az esetleges vírusfertőzésekből eredő károkért az eGov Tanácsadó Kft. semmilyen módon nem vonható felelősségre.

Hivatkozások és linkek

A honlapon elhelyezett, linkekkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az eGov Tanácsadó Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli, és az ott megjelenő tartalom nem tükrözi az eGov Tanácsadó Kft. vagy dolgozói véleményét. A külső helyre mutató hivatkozásokat a megfelelő jogi feltételek betartása mellett helyeztük el.

Szerzői jog

Az eGov Tanácsadó Kft. szándékai szerint nem használ szerzői jog által védett anyagokat, azonban ha mégis erre kerül sor, akkor a jogszabályoknak megfelelően tünteti fel a vonatkozó forrást. Az eGov Tanácsadó Kft. a honlapon található anyagok személyes célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat tiszteletben tartja. Az eGov Tanácsadó Kft. által létrehozott tartalmakat szerzői jog védi. Ezen tartalmak bármilyen nemű másolása vagy használata elektronikus vagy nyomtatott formában – pontos hivatkozás feltüntetése kivételével - az eGov Tanácsadó Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az eGov Tanácsadó Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.

eGov logó

Az "eGov" logó az eGov Tanácsadó Kft. szellemi tulajdona, felhasználása kizárólag az eGov Tanácsadó Kft. előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával, és csak az eGov Tanácsadó Kft. által megadott formában (alakkal, nagysággal, színnel, szín- és alakhűség megőrzése mellett) lehetséges.
Az "eGov Tanácsadó Kft." név a céget, mint önálló jogi entitást hivatott kifejezni, és ilyen formában az „eGov” logóhoz kölcsönösen és kizárólagosan köthető. A név és logó jogszerűtlen használata esetén az eGov Tanácsadó Kft. felszólíthatja a Felhasználót a helytelen használat megszüntetésére, a jogosulatlan felhasználás pedig büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Utóbbi esetben az eGov Tanácsadó Kft. követelheti a helytelen használat azonnali megszüntetését és kárának teljes körű megtérítését, jogai, érdekei védelmében alkalmazhatja a megengedett törvényes módszereket.

A jogi nyilatkozat hatálya

Ez a nyilatkozat az internetes megjelenés részének tekintendő. Amennyiben a nyilatkozat egyes részei vagy egyes kifejezései nem pontosak vagy jogilag kifogásolhatók, attól a többi rész tartalma és hatálya érvényben marad. 


E-mail cím: info [kukac] egov [pont] hu
Közbeszerzés: kozbeszerzes [kukac] egov [pont] hu
Tel.: +36 20 411 1668
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 8., Félemelet 1.

Az eGov Kft. egy magáncég, az elektronikus kormányzati rendszer működésével kapcsolatos problémáikkal kérjük, hogy az illetékes közigazgatási szervezetek szakembereit keressék.

eGov Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Számlázási és postázási cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 8., Félemelet 1.
Ügyvezető: Kleinheincz Gábor
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-707490
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék
Adószám: 12870491-2-41
Közösségi adószám: HU12870491